Tunceli'de daha önce Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak kullanılan 2 buçuk dönümlük alan, Vali ve Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla 100 araçlık ücretsiz otoparka dönüştürüldü.
TUNCELİ (İHA) - Bir hafta gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete açılan otoparkı gezen Vali ve Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, eskiden meslek lisesi olarak kullanılan alanın otoparka çevrildiğini belirterek, "İlimizde ciddi otopark alanı ihtiyacı vardı. Burayı geçici bir otopark alanı olarak tahsis ettik. İleride bir kamu yatırımı gerçekleşinceye kadar bu 100 araçlık otopark vatandaşlarımıza hizmet verecek" dedi.
Vali Tekbıyıkoğlu, alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Tunceli ve Tunceli'de ücretsiz otopark hizmete açıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.