Tunceli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım işgaline yönelik yapılan denetimlerde 9 esnafa para cezası kesildi.
ELAZIĞ (İHA) - Tunceli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kaldırımların işgal edilmesine yönelik denetim gerçekleştirdi. Merkez Moğultay Mahallesi'nde yapılan kontrollerde, kaldırımları işgal eden ve belediye ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan 9 işletmeye idari para cezası uygulandı. 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 38. maddesi kapsamında kesilen cezaların, biri yapı market, 2'si manav ve 6'sı kahvehane olmak üzere toplam 9 işletmeye yönelik olduğu bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, kaldırımların yayaların kullanımına ait olduğu hatırlatılarak, kamuya açık alanların korunması amacıyla denetimlerin kararlılıkla süreceği belirtildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Tunceli, Tunceli Belediyesi, Zabıta ve Tunceli'de kaldırım işgaline yönelik denetim: 9 esnafa para cezası haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.