TUNCELİ - Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.
Yemişdere köyünde yaşayan 50 yaşındaki Birol Çelik'ten haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine adrese giden ekipler, Çelik'in cansız bedeniyle karşılaştı.
Olay yeri incelemesinin ardından Çelik'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Elazığ Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne gönderildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Çemişgezek, Elazığ, Jandarma, Tunceli ve Tunceli'de bir kişi evinde ölü bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.