Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aziziye İlçesi'nde bulunan 2. OSB 3. etap sahasında incelemelerde bulundu.
ERZURUM (İHA) - Vali Çiftçi, bölgede yürütülen çalışmalar sırasında tespit edilip toprak altından çıkarılan top mermilerinin kontrollü imhasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Çiftçi, 9'uncu Kolordu Komutanlığına bağlı Patlayıcı Madde Keşif ve İmha Ekipleri tarafından emniyetli şekilde gerçekleştirilen uzaktan patlatma çalışmalarını yerinde takip etti.
Erzurum'da devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmalarında yapılan kazı çalışmalarında çok sayıda top mermisi bulunmuştu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Aziziye, Erzurum, Organize Sanayi Bölgesi ve Top mermileri kontrollü olarak imha ediliyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.