Bitlis'in Tatvan ilçesinin yüksek kesimleri yağan karla beyaza büründü.
BİTLİS (İHA) - Tatvan ilçesinde dün akşam başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren sağanak yağış, yüksek bölgelerde yerini kara bıraktı. Sabah saatlerinde beyaz örtüyle kaplanan Tatvan-Van arasındaki Kesan Deresi ve Anadere gibi yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığının birkaç santimetreye ulaştığı bildirildi. Hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte Tatvan merkezde soğuk hava kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.
Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceğini belirterek, vatandaşları buzlanma ve ani sıcaklık düşüşlerine karşı uyardı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Meteoroloji, Tatvan, Van ve Tatvan'ın yüksek kesimleri beyaza büründü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.