Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Elazığ'ı temsil eden sporcular Türkiye 3'üncüsü oldu.
ELAZIĞ (İHA) - Ankara'da düzenlenen ANALİG Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Elazığ'ı temsil eden sporcular, elde ettikleri başarılar ile gururlandırdı. Turnuvada; Altay Tuna Aslan, Muhammed Hamza Yılmaz ve Muhammed Hamza Yılmaz kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca, turnuvada mücadele eden Yusuf Efe Barış'ın sergilediği örnek davranışlar ve sportmenliğiyle 'En Centilmen Sporcu' ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Sporcularımızın her biri, emeklerinin karşılığını alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Kendilerini ve antrenörlerimiz Nihat Yılmaz, Altan Selçuk Aslan, Abdullah Barış ve Furkan Türkoğlu'nu yürekten tebrik ediyorum. Taekwondo ilimizde köklü bir geçmişe sahip ve her geçen gün daha da gelişiyor. Son dönemde, sporcularımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla iki yeni model taekwondo salonumuzu faaliyete geçirdik. Bu modern salonlarımız sayesinde, gençlerimizin spora erişimi kolaylaşırken başarılarının da artacağına inanıyoruz" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Abdulsamet Eren, Elazığ, Spor, Taekwondo, Türkiye ve Taekwondo'da Elazığ sporcuları Türkiye 3'üncüsü oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.