Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde şiddetli fırtına hayatı durma noktasına getirdi.
ELAZIĞ (İHA) - Meteorolojinin uyarısını yaptığı şiddetli fırtına ve sağanak yağış, Elazığ'da etkili oldu. Elazığ merkezde iki gündür sağanak yağış etkili olurken, bazı yerlerde rüzgar şiddetli fırtınaya dönüştü. Karakoçan ilçesinde meydana gelen şiddetli fırtınanın etkisi cep telefonu kameralarına yansıdı. Ağaç yaprakları ve çatıların uçuştuğu fırtınada masa ve sandalyeler de yer değiştirdi.
Bölgede fırtına ve yağışların akşam saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öğrenildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Karakoçan, Meteoroloji ve Şiddetli fırtına hayatı felç etti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.