Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki bir mağarada gerçekleştirilen arama-tarama faaliyeti sırasında metan gazından etkilenerek şehit olan 12 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Mahsun Yeşildemir'in ismi, köyünde açılan kütüphanede yaşatılacak.
BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Şehit Mahsun Yeşildemir'in aziz hatırasını yaşatmak amacıyla Adilcevaz ilçesine bağlı Karaşeyh köyünde şehidin anısına yapılan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından, şehidin mezarında dua edildi ve düzenlenen taziye programında Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler rahmet ve minnetle yad edildi.
Açılışa Vali Karakaya, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tahir Kılıç, Adilcevaz Kaymakamı Nurhalil Özçelik, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, şehidin ailesi, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Adilcevaz, Ahmet Karakaya, Belediye, Bitlis, Nurhalil Özçelik, Ortaç Şekeroğlu, Şehit, Tatvan ve Şehit Yeşildemir'in adına köyünde kütüphane açıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.