Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan kar, turizmcilerin yüzünü güldürdü.
Kars - Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde son yağan kar ile kar kalınlığı 20 santimi buldu.
Sarıkamış'ta kayak sezonunun açılışına kısa süre kala yağan kar, yüzleri güldürürken, Sarıkamış'ta bulunan İranlı turizmci Hamet Charkhchi, "Sarıkamış'a kristal kar yakışıyor. Umarız ki bu kar yağışının devamı olur. Önümüzdeki günlerde açılış yaparız" dedi.
Sarıkamış'ın beyaz örtüyle bezendiğini ifade eden Ebru Taşdemir, "Sarıkamış beyaz örtüyle bezenmişti. Gerçekten insana huzur veren, mutluluk veren, muhteşem bir tabiatı olan Sarıkamış'a tüm kayak severleri bekliyoruz. Sezon en kısa süre içerisinde açılacaktır" diye konuştu.
Sarıkamış'ta yağan kar ile birlikte kayak merkezinde kar kalınlığı 20 santimi buldu. Kar yağışının aralıklarla etkili olduğu ilçede, kar yağışı sevinçle karşılandı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Cıbıltepe Kayak Merkezi, Kar Yağışı, Kars, Kayak, Sarıkamış, Türkiye ve Sarıkamış'ta kar sevinci haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.