Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) seçimine az bir süre kala 'sarı liste' ekibi çalışmalarına hız verdi.
Van: Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için çalışmalarını sürdüren 'sarı liste' esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten sarı liste Maraş Caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren esnafı ziyaret ederek oylarına sahip çıkmalarını istedi. 22 Ekim'de esnaf ve tacirin oylarına talip olduklarını ve bu doğrultuda çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Adayı Faruk Biner, ''Sarı liste olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede zaman zaman esnafımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Kentimizin ekonomisinin önemli yapı taşlarından olan esnaf ve tacirimizin sorunlarına ve taleplerine karşılık çözüm önerilerimizi kendilerini ziyaret ederek birebir aktarıyoruz. Bununla birlikte ciddi bir temsiliyet ve güçlü bir lobi oluşturmak adına mesajlarımızı net bir şekilde ifade ediyoruz. Tüm çabamız kentimizin daha vizyoner bir temsiliyete sahip olmasıdır. Esnaf ve Tacirimizin, daha güzel bir kent için, güçlü bir yönetişim anlayışı için, ulaşılabilinir olmak için samimiyetle yönetilmek için temsiliyetlerini iyi bir şekilde belirlemelerini umut ediyorum'' dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Van, Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Sarı listeden Maraş esnafına ziyaret haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.