Ardahan'ın Posof ilçesinde kar yağış ve tipi nedeniyle yolda kalan tır sürücülerin sıcak çorba ikramında bulunuldu.
ARDAHAN (İHA) - Türkgözü Gümrük Kapısı'nın dün kar ve yoğun tipi nedeniyle tırların geçişine kapatılması üzerine çok sayıda tır, Türkgözü-Posof-Damal kara yolunun Posof ilçesi girişinde beklemeye başladı. Posof Belediyesi, ulaşımın aksadığı yolda tır şoförlerinin mağdur olmaması için harekete geçti. Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci ve beraberindekiler, tır sürücülerine çorba ikram etti. Başkan Demirci, "Bu arkadaşlarımız dünden bu yana burada bekliyorlar ve mağdurlar. Biz bir nebze de olsa kendilerini yalnız bırakmak istemedik" dedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Belediye, Damal, Posof, Posof Belediyesi ve Posof Belediyesi'nden yolda kalan tır şoförlerine sıcak çorba haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.