Ağrı'nın Diyadin ilçesinde berberlik yapan Yakup Kaya, 'Tıraşsız çocuk kalmasın' sloganıyla ilçede öğrenim gören öğrencileri tıraş ediyor.
Ağrı - Sinema Caddesinde erkek berberi olan Yakup Kaya, berbere gelemeyen köydeki öğrencilerin tıraş olabilmesi için 'Tıraşsız çocuk kalmasın' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında köydeki öğrencilere de ulaşıyor.
Tıraş sırasının kendilerine gelmesini sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, berber abilerinden birbirinden farklı modellerde saçlarını kesmelerini talep etti. İstedikleri şekilde tıraş olan çocuklar, keyifli anlar yaşadı.



Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Diyadin, Kampanya ve Okul okul dolaşarak çocukları tıraş ediyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.