ELAZIĞ (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde nehre düşen otomobilde karısı ve çocuğunun ölümüne ilişkin tutuklanan zanlı, Elazığ'da kaldığı cezaevinde ölü bulundu.
Bafra Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı hakimlikçe "Eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme" ve "Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak alt soya karşı tasarlayarak kasten öldürme" suçlarından tutuklanan Serdar Kıyak'ın (32), kaldığı Elazığ 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda intihar ettiği öğrenildi.
Otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürülen Kıyak'ın cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek.
- Olay
Serdar Kıyak yönetimindeki 55 AAL 625 plakalı otomobil, 12 Eylül'de Samsun'un Bafra ilçesi Asar Mahallesi'nde Kızılırmak'a düşmüş, araçtaki sürücünün eşi Gülşah (34) ve oğlu Poyraz Kıyak (1) hayatını kaybetmiş, Serdar Kıyak ise kendi imkanlarıyla sudan çıkmıştı.
Bafra Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kıyak, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.
Kıyak'ın, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doktor olduğu öğrenilmişti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Doktor, Elazığ, Fırat Üniversitesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Gözaltı, Otomobil ve Nehre düşen otomobilde eşi ve oğlunun ölümüne ilişkin tutuklanan zanlı cezaevinde ölü bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.