Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışının ardından eriyen kar suları, cadde ve kaldırımlarda su birikintilerine neden oldu. Kent merkezinde bir caddede, su birikintisi nedeniyle vatandaşların ilerleyemediğini fark eden bir polis memuru, çevreden temin ettiği kürekle suyu rögar yönüne doğru akıttı.
Kısa sürede yapılan müdahale sayesinde kaldırım ve yol üzerindeki su seviyesi düşerken, vatandaşlar güzergâhı güvenli şekilde kullanabildi. Polis memurunun çalışması, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı. Muş İl Emniyet Müdürlüğü personelinin sergilediği bu davranışın, olumsuz hava koşullarında vatandaşların güvenliğine yönelik duyarlılığı gösterdiği ifade edildi.