Lübnan'da düzenlenen FIS Kupası'na katılan Muşlu sporcular, büyük bir başarıya imza atarak 4 madalya kazandılar.
Muş - Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Milli Takımı'nda yer alan sporcular, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle yarışmalara katılarak 4 madalya kazandı. İlk gün sprint yarışında Amed Oğlağo bronz madalyayla dereceye girerken, ikinci gün ise sprint yarışlarında Amed Oğlağo gümüş, Eyüp Güler ise bronz madalya kazanarak takımının başarısına katkıda bulundu. Üçüncü gün ise 10 kilometre serbest stil yarışlarında Amed Oğlağo altın madalya kazanarak kariyerindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Sporcular için tebrik mesajı yayınlayan Muş Valiliği, "Lübnan'da düzenlenen FIS Kupası'nda, ülkemizi ve ilimizi temsil eden Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Milli Takımında yer alan Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesindeki milli sporcularımız, yarışmalara damga vurarak 4 madalya kazanma başarısı gösterdi. Yarışmalarda başarılı olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Kayak, Kilometre, Muş, Muş Valiliği, Spor, Türkiye, Türkiye Kayak Federasyonu ve Muşlu sporcular Lübnan'dan 4 madalyayla döndüler haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.