MUŞ - Muş'ta Güzeldağ Kayak Merkezi'nde düzenlenen kar festivali, renkli görüntülere sahne oldu.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce merkeze 8 kilometre uzaklıktaki kayak merkezinde kar festivali düzenlendi.
Kar yağışı altında gerçekleştirilen festivale katılanlar kızaklarla kaydı, halay çekerek gönüllerince eğlendi.
Sporcuların kayak gösterisi yaptığı festivalde konuşan Vali İlker Gündüzöz, Muş'un turizm kenti olma yolunda ilerlediğini söyledi.
Her yıl farklı festivallerle kentin tanıtımına katkı sağlamaya çalıştıklarını anlatan Gündüzöz, "Geçenlerde Murat Nehri'nde festival yaptık. Şimdi de burada yapıyoruz. Bu kışın artık sonuna doğru geliyoruz. Önümüzdeki yıl bu güzel tesisimizi daha da genişleteceğiz. Tüm yatırımımız gençler için. Kentte 350 milyonluk yatırımla spor tesisleri yaptık. Onun için bol bol eğlenin, karın tadını çıkarın." şeklinde konuştu.
Katılımcılardan Elif Nur Acak da "Herkese ücretsiz eğlence yapıldı. Yemekler ikram edildi. Çok güzel bir gün oldu. Çok güzel eğlendik. Umarım bunun devamı gelir." dedi.
Programa İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Engin Kaloğlu, Festival, İlhan Şen, İlker Gündüzöz, Jandarma, Kar Yağışı, Kayak, Kilometre, Muş, Spor ve Muş'ta kar festivali düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.