Muş'un Varto ilçesinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 4 kişiye 20 bin 36 lira tazminat ve idari para cezası uygulandı.
Muş - Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Varto İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile birlikte kaçak avcılığa yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Varto ilçesine bağlı Sağlıcak Genel Avlağı sınırları içerisinde 4 kişinin kaçak avcılık yaptığı tespit edildi. Belirlenen şahıslara tazminat ve idari para cezası olarak 20 bin 36 TL ceza kesildiği öğrenildi. Ekipler, desteklerinden dolayı Varto İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeline teşekkür etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Jandarma, Muş, Varto ve Muş'ta kaçak avcılığa 20 bin 36 lira cezai işlem haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.