MUŞ (AA) - Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği'nin hazırladığı "Gençliğine İyi Bak-2 Projesi" hayata geçirildi.
Vali Avni Çakır, makamında bir araya geldiği Dernek Başkanı Alparslan Bingöl ile protokol imzaladı.
Projenin hayırlı olmasını dileyen Çakır, "Bir gencimize bile dokunabilirsek ne mutlu bize. Ailelerimize de büyük görev düşüyor. Çalışmalardan dolayı derneğimize teşekkür ediyorum." dedi.
Dernek Başkanı Bingöl de tüm madde bağımlılarına ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Vali Çakır'a teşekkür etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Avni Çakır, Bingöl, Muş ve Muş'ta "Gençliğine İyi Bak-2 Projesi" hayata geçirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.