Muş'ta hırsızlık suçundan 20 yıl 1 ay 25 gün cezası bulunan hükümlü, Jandarma Suç Araştırma Timi ve polis ekiplerinin ortak operasyonuyla gözaltına alındı.
MUŞ (İHA) - Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K.'nin il merkezinde saklandığı belirlendi.
Muş İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından "bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan aranan ve 20 yıl 1 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K.'nin adresi ekiplerce takibe alındı. JASAT ile Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonda şüpheli saklandığı yerde yakalandı.
Gözaltına alınan A.K., Cumhuriyet savcısının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Asayiş Şube Müdürlüğü, Gözaltı, Hırsızlık, Jandarma, JASAT, Muş, Muş İl Emniyet Müdürlüğü, Muş İl Jandarma Komutanlığı, Operasyon, Polis ve Muş'ta 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü JASAT tarafından yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.