Muş'taki Murat Nehri'ne balık tutmak için giren ve su seviyesinin yükselmesiyle sığındıkları adacıkta mahsur kalan 2 kişi AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Muş - Olay, saat 15.00 sıralarında Muratgören köyü yakınından geçen Murat Nehri'nde meydan geldi. Arkadaşıyla birlikte balık tutmak için Murat Nehri'ne giren İsa Aykut, su seviyesinin yükselmesiyle yakınlarındaki bir adacığa sığındı. İsa Aykut'un yardım talebinde bulunması üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri, adacıkta mahsur kalan 2 vatandaşı bulunduğu yerden bot yardımıyla kurtardı. Karaya çıkarılan şahısların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel AFAD, Jandarma, Muş ve Murat Nehri'nde mahsur kalan 2 kişiyi AFAD kurtardı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.