Van'ın Muradiye ilçesindeki Muradiye Şelalesi, soğuk havanın etkisiyle dondu.
Van: Yoğun kar yağışı ve soğukların etkisiyle donan Muradiye Şelalesi görenleri adeta büyülüyor. 18 metre yükseklikten akan şelale donmasıyla beraber yerli ve yabancı ziyaretçilerine eşsiz bir güzellik sunuyor. Muradiye Şelalesi'nin güzelliğini görmek için Ankara'dan geldiğini söyleyen Yurdagül Zorlu, Bugüne kadar gelmediğime pişmanım. Bir doğa harikası. Tüylerimiz diken diken oldu. Fotoğraf çekmeyip sürekli izlemek istedim. Mükemmel bir yer, mutlaka herkesin gelip görmesi gereken bir yer" dedi.
İlk defa grup olarak İstanbul'dan Van'a geldiklerini söyleyen Tuba Yılmaz da, "Gerçekten harika bir yolculuk. Van hiç beklediğimiz gibi bir yer değilmiş. Van bence turizmle haberlerde daha fazla ön plana çıkarılması gerekir. Biz Van'ı çok sevdik, herkesi Van'a bekliyoruz" ifadelerini kullandı
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Kar Yağışı, Muradiye, Muradiye Şelalesi, Van ve Muradiye Şelalesi dondu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.