Meteorolojiden yapılan uyarıda Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de yağmur, yüksek kesimlerde yer yer kar yağışı beklendiği bildirildi.
ELAZIĞ (İHA) - Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Bölgemiz genelinde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Elazığ'ın doğusun aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu yüksek kesimlerin (1500 metre ve üzeri) ise yer yer kar yağışlı olarak geçmesi tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayının görülmesi beklenmektedir" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Bingöl, Elazığ, Kar Yağışı, Meteoroloji, Tunceli ve Meteorolojiden uyarı: Yüksek kesimlerde kar bekleniyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.