MUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesinde yapılması planlanan tekstil fabrikası için temel kazma çalışmalarına başlandı.
Belediye garajının yanında 2 bin metrekare alana kurulacak fabrikanın temel atma programında konuşan Belediye Başkanı Cengiz Altın, seçim vaatlerinden birini daha gerçekleştirdiklerini söyledi.
Fabrikanın kente hayırlı olması temennisinde bulunan Altın, bu tür yatırımların ilçenin ekonomisine katkı sağlayacağını dile getirdi.
Kurban kesiminin ardından temel kazma çalışmaları başlatıldı.
Programa Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yüklenici firma yetkilileri, muhtar ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Belediye, Cengiz Altın, Malazgirt, Muhtar, Muş ve Malazgirt'te tekstil fabrikası kurulacak haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.