Erzurum'da din görevlileri Kur'an-ı Kerim'i güzel okumak için yarıştı.
ERZURUM (İHA) - Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma İl Birinciliği Yarışması" düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nda Erzurum finalisti belli oldu.
Lalapaşa Camii'nde yapılan yarışmada, Aziziye İlçe Müftülüğüne bağlı Nizamiye Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğreticisi Nur Muhammet Coşkun birinci oldu. İl Müftülüğü tarafından bütün yarışmacılara derecelerine göre çeşitli hediyeler verildi. Ödül törenine katılan Müftü Dr. Rüstem Can, yarışmaya katılan bütün din görevlilerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Aziziye, Diyanet İşleri Başkanlığı, Erzurum, Erzurum İl Müftülüğü ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okumak için yarıştılar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.