Erzincan'da, otobüsten indikten sonra yolun karşında bulunan öğrenci yurduna geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti. Ölen öğrencinin cenazesi morgdan alınarak uçakla İstanbul'a gönderildi.
Erzincan - Kaza, dün gece saatlerinde Erzincan - Sivas kara yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Oğulcan Derya (23), Ulalar Mahallesi mevkiinde, 2 arkadaşıyla birlikte yolun karşısında bulunan KYK Piri Sami Erkek Öğrenci Yurdu'na geçmek istedi. Bu sırada M.S'nin (20) kullandığı 06 BBK 789 plakalı otomobil, Derya'ya çarptı. Ağır yaralanan öğrenci, ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Derya, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü M.S. gözaltına alındı.
Oğulcan Derya'nın cenazesi bugün öğle saatlerinde hastane morgundan alınarak uçakla İstanbul'a gönderildi.
Morg önüne gelen kent protokolü, Oğulcan Derya'nın ailesi ve öğrenci arkadaşlarına başsağlığında bulundu.
Derya'nın cenazesinin İstanbul Bayrampaşa'da toprağa verileceği bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Gözaltı, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mühendislik Fakültesi, Otomobil, Sami Er ve Kazada ölen üniversite öğrencisinin cenazesi İstanbul'a gönderildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.