Kars'ta okul çevrelerinde polis kuş uçurtmuyor. Polis okullar bölgesinde okullarla ilişiği olmayan kişilerin bulunmasına izin vermiyor.
KARS (İHA) - Kars Emniyet Müdürlüğü'nce kent merkezi ve ilçelerde 36 ekip, 112 polisin katılımıyla uygulama yaptı.138 okul ve çevresinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetim uygulaması kapsamında bin 55 şahıs sorgusu yapıldı.
Uygulamalarda 5 internet kafe, 7 Playstation ve oyun salonu, 25 Park ve bahçe, 14 metruk bina, 1 İddia Bayii, 41 Kafe-Kıraathane, 24 Tekel bayii/Büfe/Market,1 Bilardo Salonu ve 49 servis aracı denetlendi. 1 Araç sürücüsüne sigortasız araç kullanmaktan 993 TL idari para cezası uygulandı.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Kars Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini daha huzurlu ve güvenli ortamlarda sürdürmelerini sağlamak amacıyla denetimlerimiz aralıksız devam edecektir" ifadelerine yer verildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Bilardo, Kars, Polis ve Kars'ta okul çevreleri polislere emanet haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.