Kars'ta karların arasından çıkan kardelen ve çiğdemler baharı haber verdi

Kars'ta baharın müjdecisi kardelen ve çiğdemler açmaya başladı. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde hava sıcaklıklarının artmasıyla karların eridiği bölgelerde kardelen ve çiğdemler açtı. Sarıçam ormanlarıyla çevrili ilçede, Hançerli Düzü ve Keklik Vadisi'nde kar tabakasını delen çiçekler baharın gelişini gösterdi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

KARS - HÜSEYİN DEMİRCİ - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, baharın müjdecisi olarak bilinen kardelen ve çiğdemler açtı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kar örtüsü erimeye başladı. Türkiye'nin yüksek yerleşim yerlerinden Sarıkamış'ta, sarıçam ormanlarıyla çevrili alanlarda kardelen ve çiğdemler gün yüzüne çıktı.

KAR ÖRTÜSÜNÜ DELEN ÇİÇEKLER BAHARI MÜJDELİYOR

Hançerli Düzü ve Keklik Vadisi bölgelerinde kar tabakasını delen mavi kardelen ve çiğdemler, bahar ile kışın bir arada yaşandığı görüntüler oluşturdu.

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor