Kars'ta jandarma ekiplerince kent genelinde düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
KARS (İHA) - İl Jandarma Komutanlığı'nca suç unsurlarına yönelik kent genelinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyon Mauser tüfek, 5 ruhsatsız tabanca, 4 tabanca şarjörü, 172 tabanca fişeği, 8 ruhsatsız av tüfeği, 14 av tüfeği kartuşu, 1 av tüfeği şarjörü, 2 AK-47 Kaleşnikof şarjörü, 46 adet 7.62 mm fişek, 1 kurusıkı tabanca ve 5 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.
Operasyon da 9 şüpheli ile çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Jandarma, Kale, Kars, Mühimmat, Operasyon ve Kars'ta jandarmadan silah operasyonu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.