Kars - Kars'ta düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda Afganistan uyruklu 3 zanlı gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Selim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.
Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda düzensiz göçmenlerin yurda kaçak girişini organize ettikleri öne sürülen Afganistan uyruklu 3 kişi yakalandı.
Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Kars'ta yasa dışı yollardan yurda giren 35 yabancı uyruklu yakalanmış ve sınır dışı işlemleri için 10 Aralık'ta Erzurum Aşkale Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilmişti.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Aralık, Aşkale, Erzurum, Göçmen, Gözaltı, Jandarma, Kaçakçılık, Kars, Operasyon ve Kars'ta göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.