Kars - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çocuklar palyaço ile kızakla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.
İlçeye bağlı Mescitli köyünde kar yağışını fırsat bilen çocuklar, oyunlar oynayarak eğleniyor.
Sosyal medya üzerinden bir araya gelen gönüllülerin "Bir Oyuncak Da Sen Ver" platformu üyeleri de köye giderek çocuklara oyuncak dağıttı.
Etkinliğe katılan üyelerden Uğur Kaya ise palyaço kıyafetini giyerek çocuklara gösteri yaptı, birlikte kızağa binerek kaydı.
Kaya, çocuklarla kızak kaymanın heyecanlı olduğunu belirterek, "Köye bir etkinlik için geldik. Bu sırada bazı çocukların kızakla kaydığını gördüm. Ben de bunu daha eğlenceli hale getirmek için onlarla kaymaya başladım. Hem çocukluğumu yaşadım hem de onları sevindirdim. Çok mutlu oldular." dedi.
Çocuklar, düzenlenen etkinlik sayesinde dondurucu soğuğa unutamayacakları bir gün yaşadı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Kar Yağışı, Kars, Sarıkamış, Sosyal medya ve Kars'ta çocuklar palyaço ile kızakla kayarak eğlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.