Kars - Kars'ta çocukların oyun ateşinin sıçradığı 20 ton ot balyası yandı.
Merkeze bağlı Subatan köyünde E.A'nın çocukları evlerinin önünde oynadıkları sırada, yaktıkları ateş ot yığınına sıçradı.
Alevler rüzgarın etkisiyle yayıldı.
İlk olarak evde yaşayanlar ile köylülerin müdahale ettiği yangın söndürülemeyince itfaiyeden yardım istendi.
Kars Belediyesi itfaiye ekiplerince yapılan çalışmada söndürülen yangın nedeniyle 20 tonluk 300 balya ot kül oldu.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Belediye, itfaiye, Kars, Kars Belediyesi, Yangın ve Kars'ta ateşle oynayan çocuklar 20 ton ot balyasının yanmasına yol açtı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.