Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yerleşkesini mesken tutan tilki, her akşam geldiği yerleşkede personeller tarafından besleniyor.
Van: Yiyecek ararken Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü yerleşkesine gelen yavru tilki, burada personeller tarafından beslenmeye başlandı. Gündüzleri kırsal alana kaçan tilki, yaklaşık 3 aydır her akşam müdürlüğün yerleşkesine geliyor. Tilkinin neredeyse her akşam geldiğini ve personellerin verdiği yiyeceği yedikten sonra gözden kaybolduğunu dile getiren yetkililer, yaban hayata sahip çıkan personele teşekkür ettiler.
Çevre sakinleri ise en büyük endişelerinin tilkinin bölgede geçen araçların altında kalıp yaralanması olduğunu belirterek, bundan dolayı sürücülerin özellikle akşam saatlerinde hız konusunda duyarlı davranmalarını istediler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Edremit, Van ve Karayolları yerleşkesini mesken tutan tilki görenleri şaşırtıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.