Kağızman'da polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Polisin düzenlediği operasyonda yakalanan 2 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı.
KARS (İHA) - Kars Emniyet Müdürlüğü Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda ilçe merkezinde uyuşturucu taciri olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 21,65 gram emdirilmiş cannobinoid ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Kars'taki sondakika tüm Güncel Adliye, Gözaltı, Kağızman, Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kars, Operasyon, Polis ve Kağızman'da polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.