Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kafası tenekeye sıkışan yavru ayı, yol yapım ekipleri tarafından kurtarıldı.
Hakkâri - Dağlıca bölgesinde yol yapım çalışmaları sürdüren ekipler, kayalıklarda kafası tenekeye sıkışan bir yavru ayı fark etti. Hemen harekete geçen ekipler, her türlü ihtimale karşı bir battaniyeye sardıkları yavru ayıyı şantiyeye getirdi. Yapılan uzun uğraşlar sonucunda kafası tenekeden çıkartılan yavru ayı tekrar yaşam alanına geri bırakıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Hakkari, Yüksekova ve Kafası tenekeye sıkışan yavru ayı kurtarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.