Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, Erzincan'daki Göyne Barajı'nda kaybolan bir vatandaş için harekete geçti.
ERZİNCAN (İHA) - Baraj kenarında şahsi eşyaları bulunan 28 yaşındaki Cem Eren Yaylagül'den 20 Mayıs 2025'ten bu yana haber alınamadığının bildirilmesi üzerine, jandarma SAK timi derhal olay yerine intikal ederek kapsamlı bir arama kurtarma çalışması başlattı.
Ekipler, son teknolojiyle donatılmış sonar cihazları, sualtı görüntüleme sistemleri ve dalış ekipmanlarıyla bölgeyi adım adım taradı.
Saatler süren titiz çalışmanın ardından, kayıp şahıs baraj kıyısından yaklaşık 10 metre açıkta ve 6 metre derinlikte, araç içerisinde tespit edilerek, hem şahsın cesedi hem de araç sudan çıkarılardı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Jandarma, Operasyon, Tunceli, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma SAK timi nefes kesen operasyonda kayıp şahsı sualtında aracıyla birlikte buldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.