Iğdır - Iğdır'da, yurt inşaatında meydana gelen göçükte enkaz altında kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı.
Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven kampüsünde, Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK) yapımı devam eden öğrenci yurdunun su deposu bölümünün inşaatında göçük yaşandı.
Göçükte 2 işçi enkaz altında kaldı.
Iğdır Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince çıkarılan işçilerden biri ilk müdahalenin ardından Iğdır Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Göçük altında bulunan diğer işçinin kurtarılması için AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri çalışma yaptı.
AFAD koordinesinde yapılan çalışmalarda, yapının tabanına kadar çöken beton tabaka kesilip kırılarak başka bir alana taşındı.
Yaklaşık 10 saatlik çalışma sonucu işçi T.K'nin cansız bedenine ulaşıldı.(AA)
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Iğdır, Iğdır Devlet Hastanesi, Iğdır Üniversitesi, itfaiye, Şehit ve Iğdır'da yurt inşaatındaki göçükte enkaz altında kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.