Iğdır il genelinde hayvanların aşılama çalışmaları devam ediyor.
Iğdır - 2022 yılı ilkbahar dönemi aşılama çalışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda, 2 Şubat tarihi itibariyle Iğdır Merkez İlçe ve bağlı 3 İlçede aşılama çalışmaları devam ediyor. Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen aşılama çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi. Gerçekleştirilmekte olan aşılama çalışmalarında Şap aşısının yanında dişi hayvanlara Brucella aşısı, Sığırların Nodüler Ekzantemi (LSD) (çiçek) aşısı da uygulanmaktadır.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Iğdır, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Iğdır'da hayvanlar için aşılama çalışmaları devam ediyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.