Iğdır'da bir okulda Gazze'ye destek için "Bir Okul, Bir Umut" temasıyla düzenlenen yardım kampanyası ilgi gördü.
IĞDIR (İHA) - Iğdır Şehit Polis Nevzat Alagöz Ortaokulu bahçesinde, "Bir Okul, Bir Umut" temasıyla Gazze'ye destek amacıyla yardım kampanyası düzenlendi. Düzenlenen yardım kampanyasına Karakoyunlu Kaymakamı Fatih Erdoğan, ilçe protokolü, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek, içecek ve el emeği ürünler sergilenerek satışa sunuldu. Elde edilen gelirle, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine destek sağlanması hedeflendi. Toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yardım kampanyası, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Iğdır, Kampanya, Karakoyunlu, Polis, Şehit ve Iğdır'da Gazze'ye destek için "Bir Okul, Bir Umut" temasıyla yardım kampanyası düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.