Iğdır - Iğdır'da yeni yavrulayan 2 koyunu çalan 7 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yakalandı.
Alınan bilgiye göre, kente bağlı Halfeli beldesinde bir çiftçiye ait küçükbaş hayvan sürüsünden yeni doğum yapmış 2 koyun çalındı.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen JASAT ekibi, çalınan koyunların bulunması için çalışma başlattı.
Hoşhaber beldesinde arama yapan JASAT ekibi, çalınan 2 koyunu başka bir sürüde bularak sahibine teslim etti.
Koyunları çaldığı belirlenen 7 kişi ise jandarmaya götürüldü.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Iğdır, Jandarma, JASAT ve Iğdır'da 2 koyunu çalan 7 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.