Erzurum'un Yakutiye İlçesi Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, 23 Temmuz Ortaokulunu ziyaret ederek Heimlich manevrası ile öğrencisini boğulma tehlikesinden kurtaran öğretmen ve öğrenciyle bir araya geldi.
ERZURUM (İHA) - Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Duyarlılığı ve örnek davranışı dolayısıyla öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Yakutiye ve Hayat kurtaran öğretmene tebrik ziyareti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.