Hamur, Tutak, Taşlıçay ve Eleşkirt belediye başkanları Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i ziyaret etti
Hamur, Tutak, Taşlıçay ve Eleşkirt belediye başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilçelerin eğitim durumu ve yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin çalışmalar ele alınırken, Kökrek misafirlerine teşekkür etti.
AĞRI - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ve Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette belediye başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kökrek, belediye başkanlarına teşekkür etti.
Görüşmede, ilçelerin eğitim durumu ve yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Kökrek, ilçelerde planlanan ve devam eden projelere ilişkin bilgi verdi.
Ziyaret, bir süre yapılan sohbetin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.