Hakkâri - Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için yardım kampanyası başlattı.
TSO Başkanlığından yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 10 kentte büyük felakete yol açtığı hatırlatıldı.
Söz konusu felaketin dayanışmayla aşılabileceğinin bildirildiği açıklamada, şunlara kaydedildi:
"Büyük afet yaşayan tüm bölge insanımızın yanında yer almak ve sorumluluğumuz gereği deprem bölgesine gönderilmek üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ayni ve maddi destek kampanyası başlatılmıştır. TSO üyelerinin yanı sıra bu dayanışma ve kampanyaya destek olmak isteyenler maddi desteklerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin açtığı hesaba, ayni destekleri ise Hakkari Ticaret ve Sanayi Odamıza ulaştırabilirler. Ayni yardımlar olarak battaniye, mont, bot, ayakkabı, bere, atkı, çocuk montu, elektrikli ısıtıcı, tüplü katalitik soba, gıda kolisi öncelikli talep edilmektedir. Odamız her türlü desteği deprem bölgelerine ilgili kurumlar aracılığı ile ulaştırma çabası içerisindedir."
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Deprem, Hakkari, Kampanya, Türkiye ve Hakkari TSO yardım kampanyası başlattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.