Hakkâri - Hakkari'de sağanak nedeniyle zarar gören içme suyu hattı onarıldı.
Belediye Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağanak nedeniyle oluşan toprak kayması sonucu hasar gören 3 bin 300 rakımlı Berçelan Yaylası yolundaki içme suyu hattında çalışma başlattı.
Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışma yürüten ekipler, zarar gören boruları onararak yeniden içme suyu akışını sağladı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari ve Hakkari'de zarar gören içme suyu şebekesi onarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.