Hakkari'de Toplum Yararına Programı (TYP) çerçevesinde istihdam edilecek 285 kişi kurayla belirlendi.
Hakkâri - Programda yer almak için başvuru yapan il genelindeki yaklaşık 4 bin kişi arasından noter huzurunda yapılan kura çekimiyle 285 kişi belirlendi. Kura çekiminde ismi çıkan vatandaşların 4,5 ay süreyle okullarda çalışacağı belirtildi.
Kura çekimine Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Hanlıgil, Hakkari Noter Vekili Serdar Kundakçı, Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç ile mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Hakkari, Muhtar ve Hakkari'de TYP kurası çekildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.