Hakkâri - Hakkari'de 7 Aralık'ta bir kişinin silahla yaralandığı kavganın ardından iş yerlerine ve çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 19 şüpheli adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca, 7 Aralık'ta yaşanan silahla yaralama olayı sonrası toplanan kalabalığın iş yerlerine ve çevreye zarar vermesi üzerine soruşturma başlatıldı.
Bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucu tespit edilen 19 şüpheli, ekiplerce gözaltına alındı.
Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Adliye, Aralık, Gözaltı, Hakkari, Kavga, Sosyal medya ve Hakkari'de iş yerlerine zarar verdikleri gerekçesiyle yakalanan 19 şüpheli adliyede haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.