BİTLİS - Bitlis'in Güroymak ilçesinde "Bilim ve Teknoloji Haftası" kapsamında etkinlik düzenlendi.
Belediye tarafından Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler sanal gerçeklik deneyimi yaşadı.
Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Eşref Mutlu, ilçedeki tüm liselerde sanal gerçeklik etkinlikleri düzenleyeceklerini söyledi.
Teknolojinin önemine değinen Mutlu, "Amacımız, gençlerimizi teknolojik yeniliklerle tanıştırarak onların eğitimine katkı sağlamak. öğrencilerimizin gelişimini desteklemeye devam edeceğiz." dedi.(AA)

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Eşref Mutlu, Güroymak ve Güroymak'ta Bilim ve Teknoloji Haftası etkinliği haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.