Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, muhtemel yangınlara karşı hazırlıklı olmak için tatbikatlarını ve eğitimleri devam ettiriyor.
ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi( EBİTEM), alanında uzman eğitmenler tarafından kurum içi eğitimler ve diğer kurum, kuruluşlara eğitim veriyor. Son olarak İspir Ovit tüneli tatbikatı itfaiye eğitim birimi ve İspir itfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü çalışanlarına yangın bilgisi ve tatbikat eğitimi verildi. Tatbikatlar gerçeği aratmadı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Erzurum, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İspir, itfaiye, Yangın ve Gerçeği aratmayan tatbikatlar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.