Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.
Kasapoğlu, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından karşılandı.
Karşılamanın ardından Ağrı Valiliğine geçen Kasapoğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.
Daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı'na katılan Kasapoğlu'nun, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans Salonu'nda düzenlenecek Protokol İmza Töreni'ne iştirak etmesi planlandı.
Program kapsamında Bakan Kasapoğlu ve beraberindekilerin, köy okulu ziyaretleri çerçevesinde merkeze bağlı Eliaçık köyüne gitmesi bekleniyor.
Kasapoğlu'nun programının devamında Doğubayazıt ilçesini ziyaret etmesi, ardından Ağrı Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığında temaslarda bulunmasının ardından kentten ayrılması öngörülüyor.




