Bingöl'ün Genç ilçesinde öğretmen ve öğrenciler, sabah namazında buluştu. Namaz sonrası öğrencilere çorba ikramı yapıldı.
Bingöl: Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, geleneksel hale getirdikleri 'Sabah Namazında Buluşalım' etkinliğini sürdürdü. Okulun uygulama camisi olan Merkez Yeni Camide etkinlik gerçekleştiren okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerle birlikte sabah namazı kıldı.
Sabah namazında öğrencilere namazın cemaatle kılınması konusunda bilgilendirmeler yapılırken, hem cami cemaatine hem de öğrencilere çorba ikramı yapıldı.
Etkinliğin periyodik olarak süreceği de bildirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Genç ve Genç'te öğrenciler sabah namazında buluştu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.