Yeni belediye binasının yanındaki boş araziye meydan yapılması kararının alınmasının ardından cadde üzerinde kaldırım ve dinlenme alanı oluşturan Bingöl Belediyesi çalışmaları tamamladı.
Bingöl: Askeriye duvarının yıkılması ile birlikte Genç Caddesi 2 şeritten 4 şeride çıkartıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye binasının yanında bulunan boş arazinin meydan olacağını duyurmasının ardından genişletilen yolda, belediye ekipleri tarafından kaldırım ve dinlenme alanları yapıldı. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının tamamlandığı alana oturma bankları ve bir çeşmede yapılırken çınar, çam ve ıhlamur ağaçları ekildi.
Yapılan çalışmaları beğenen vatandaşlar Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a teşekkür ederek, ''Çok güzel olmuş en azından yaşlılar gelip oturur dinlenir. Bingöl için önemli bir hizmet. Çalışmaların devamını istiyor ve başarılar diliyoruz" dediler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Bingöl, Bingöl Belediyesi, Erdal Arıkan ve Genç Caddesi'ndeki yürüyüş ve dinlenme alanı tamamlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.